Archeologiedagen 2024: Een exclusieve rondleiding in het Onroerenderfgoeddepot GAZO en archeologieworkshops voor kinderen

Gepubliceerd op  donderdag 2 mei 2024 om 10u32
Breng tijdens de Archeologiedagen op zaterdag 25 mei 2024 een bezoek aan het GAZO-depot, het enige erkende onroerenderfgoeddepot van Limburg.

De depotbeheerder geeft je een exclusieve rondleiding achter de schermen van het depot. Altijd al willen weten hoe archeologische objecten bewaard worden? Schrijf je dan zeker in!

Er is op zaterdag 25 mei een rondleiding om 10u, 13u en 15u. Inschrijven voor de rondleidingen is gratis en kan via info.gazodepot@sint-truiden.be of 011 70 14 68. 

Op zaterdag 25 mei tussen 10u en 16u kunnen kinderen doorlopend deelnemen aan verschillende archeologieworkshops in de GAZO-lounge. Deelname aan de workshops is gratis en inschrijven is niet nodig. Probeer scherven aardewerk terug aan elkaar te plakken zoals een echte archeoloog. Wil je liever een fysisch antropoloog zijn? Dan kan je een skeletformulier leren invullen of een skelet terug in elkaar puzzelen. 

https://www.archeologiedagen.be/agenda/archeologiedagen-een-exclusieve-rondleiding-het-onroerenderfgoeddepot-gazo-en

Naar top